dj huren Zwolle
                                                                                                                                           
 

 

Jubileum ? DJ Huwelijksfeest inclusief drive in show Lieverst Sound in de regio van Zwolle Overijssel om te feesten op de beste muziek ! 

12,5-, 25-, 40-, 50- of 60 jarig Huwelijksfeest?

 

Wanneer jullie een feest geven wil je graag het genre muziek waar jullie leuke herinneringen aan hebben.

DJ FER van Lieverst Sound Zwolle met 29 jaren ervaring brengt de juiste muziek voor sfeer en gezelligheid voor ieder feest.

In overleg maken we samen een onvergetelijk TOP dansfeest met jullie uitgangspunten, waar met veel plezier de voetjes van de vloer gaan.Bij een jubileum hoort een DJ Huwelijksfeest


12,5 jarig Huwelijksfeest ( een koperen huwelijk )

Het is al weer 12,5 jaren geleden dat jullie elkaar het ja-woord gaven. Wat was het een mooie dag om op terug te kijken! Het is weer tijd om het over te doen met een swingend dansfeest met familie en vrienden. DJ Fer maakt er een gezellig- en sfeervol huwelijksfeest van volgens jullie uitgangspunten.25 jarig Huwelijksfeest ( een zilveren huwelijk )

25 Jaar huwelijk is een tegenwoordig een prestatie om gevierd te mogen worden. In goede en minder goede tijden hebben jullie het samen toch maar even geflikt! Zijn jullie nog lenig in de heupen om swingend met je vrienden en familie een fantastisch dansfeest te organiseren? DJ FER met drive in show uit Zwolle organiseert samen met jullie een feest tot in de kleine uurtjes volgens jullie voorkeuren!40 jarig Huwelijksfeest ( een robijnen huwelijk )

Wat een prestatie van jullie beiden! Samen nog zo gelukkig door het leven en dat graag willen vieren met de muziek uit jullie tijd. DJ FER van Lieverst Sound Zwolle met professionele apparatuur voor een geweldig muziekfeest. Het volume van de muziek hoeft niet altijd hard te zijn om het gezellig te hebben. Met elkaar kunnen praten en op de achtergrond de muziek uit jullie tijd behoort ook tot de mogelijkheden. Graag ga ik in overleg voor het perfecte huwelijksfeest volgens jullie voorkeuren. 


50 jarig Huwelijksfeest en 60 jarig Huwelijksfeest
Af en toe komt het voor dat Lieverst Sound Zwolle de muziek mag verzorgen voor een 50- of 60 jarig Huwelijksfeest! In detail wordt besproken hoe de avond er uit mag zien. Meestal verloopt de communicatie via zoon of dochter. Met alle situaties wordt rekening gehouden voor een gezellige- en sfeervolle avond! Huwelijksfeest Gefeliciteerd met jullie Huwelijksjubileum!

 
Digitaal gastenboek voor foto & video boodschappen! 

Een videozuil wordt ook wel wenspaal of Huwelijkszuil genoemd en is een digitaal gastenboek voor de gasten. Gasten op jullie Huwelijksfeest kunnen heel eenvoudig een videoboodschap inspreken of een foto maken.  Het leuke er van is dat je als groep, maar ook individueel een bericht of foto kunt achterlaten. Na afloop zendt Lieverst Sound Zwolle de foto's en film via We Transfer naar jullie toe.


Lieverst Sound drive in show Zwolle Frequent voor jullie huwelijksfeest met DJ FER

€ 595,-.


Exclusief btw en reiskosten.

Deze set is ideaal geschikt tot 200 gasten.

De dienstverlening is op basis van 4,5 uren aaneengesloten.

Jullie krijgen wat je ziet op bovenstaande afbeelding voor een fantastisch feest! 

Alle genres muziek naar keuze ter plaatse.

De DJ booth kan qua kleur worden aangepast aan jullie voorkeur met led verlichting.

Verlichting: 2 x movinghead, 2 x 4 LED-lampen op statief, laser met rookmachine. 

Gratis gebruik digitaal gastenboek voor foto's en film!

Er worden foto's en film gemaakt en naar jullie toegestuurd via WE TRANSFER!

Indien gewenst mogelijkheden voor extra sfeer tegen meerprijs ( extra verlichting, verlichte dansvloer, laser, grootbeeldprojectie, rook-, sneeuw-, bellenblaasmachine.DJ Huwelijksfeest met drive in show inhuren? 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn